FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nevrijeme zahvatilo Dubrovnik

DUBROVNIK, 11. srpnja 2005. (Hina) - Dubrovnik i okolicu danas jezahvatilo veliko nevrijeme u kojem je od jutra po četvornom metru palo90, a samo između 14 i 15 sati čak 68 litara kiše.
DUBROVNIK, 11. srpnja 2005. (Hina) - Dubrovnik i okolicu danas je zahvatilo veliko nevrijeme u kojem je od jutra po četvornom metru palo 90, a samo između 14 i 15 sati čak 68 litara kiše.

Zbog kvara na glavnoj trafostanici u Komolcu u tom je razdbolju bez struje ostalo cijelo područje grada Dubrovnika, Konavala, Župe dubrovačke i Dubrovačkog primorja.

Na gradskom području poplavljena su prizemlja obiteljskih kuća, hotela i gospodarskih zgrada, među ostalim, i hotel Excellsior, Lučka kapetanija, Dječji vrtić "Palčica" i mnogi drugi.

Djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Dubrovački vatrogasci popodne brojnim intervencijama uklanjaju posljedice nevremena.

Po riječima zapovjednika Dubrovačkih vatrogasaca Ante Grčića stanje se smiruje. Vatrogasci rade sve kako bi pomogli građanima. Samo u jednom trenutku bilo je 60 intervencija u koje je bilo uključeno 50 vatrogasaca i deset vozila s više od 20 crpaka, dodao je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙