FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osnovana Hrvatska udruga za organizaciju natjecanja orača

ZAGREB, 6. srpnja 2005. (Hina) - Hrvatska udruga za organizacijunatjecanja orača (HUONO) osnovana je danas u Zagrebu, a njezini glavniciljevi su edukacija poljoprivrednika u što kvalitetnijoj obradi tlate poboljšanje tehnike obrade poljoprivrednog zemljišta, priopćili suiz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva.
ZAGREB, 6. srpnja 2005. (Hina) - Hrvatska udruga za organizaciju natjecanja orača (HUONO) osnovana je danas u Zagrebu, a njezini glavni ciljevi su edukacija poljoprivrednika u što kvalitetnijoj obradi tla te poboljšanje tehnike obrade poljoprivrednog zemljišta, priopćili su iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva.

Za prvog predsjednika Udruge izabran je Ivan Katalinić, ravnatelj Hrvatskog zavoda za poljoprivredno - savjetodavnu službu.

Prve aktivnosti HUONO-a bit će organizacija natjecanja u oranju u 13 županija tijekom srpnja i kolovoza, a potom će se početkom rujna u Nijemcima u Vukovarsko - srijemskoj županiji održati državno natjecanje orača.

Pobjednik tog natjecanja sudjelovat će na svjetskom natjecanju krajem rujna u Češkoj, kaže se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙