FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sinjski vatrogasci dobili novi dom

SINJ, 6. srpnja 2005. (Hina) - Sinjsko Dobrovoljno vatrogasno društvo(DVD) koje djeluje kao stožerna postrojba za cijelo područje Cetinskekrajine, preselilo je u novi Vatrogasni dom, u čiju gradnju je uloženooko 5 milijuna kuna, doznaje se danas od zapovjednika DVD-a Sinj StipeAnčića.
SINJ, 6. srpnja 2005. (Hina) - Sinjsko Dobrovoljno vatrogasno društvo (DVD) koje djeluje kao stožerna postrojba za cijelo područje Cetinske krajine, preselilo je u novi Vatrogasni dom, u čiju gradnju je uloženo oko 5 milijuna kuna, doznaje se danas od zapovjednika DVD-a Sinj Stipe Ančića.

Novac su osigurali grad Sinj, Splitsko-dalmatinska županija i sinjski DVD.

Novi dom u kojega su vatrogasci uselili iz skućenih i neuvjetnih prostora, ima 10 boksova za vatrogasna vozila i sve druge prostorije, na ukupnoj površini od 1300 metara četvornih, kao i 2200 metara četvornih dvorišnog prostora.

DVD Sinj ima deset vatrogasnih vozila i 30 zaposlenih vatrogasaca koji, na sreću, ovoga ljeta još nisu gasili ni jedan veći šumski požar iako su od početka godine morali intervenirati 134 puta, gaseći manje požare te pružajući pomoć u prometnim nesrećama i drugim intervencijama, istaknuo je Stipe Ančić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙