FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Japanac prvak u jedenju hot dogova

NEW YORK, 5. srpnja 2005. (Hina/AP) - Nije potukao vlastiti svjetskirekord, ali još uvijek nema dostojnog protivnika: Japanac TakeruKobayashi pobijedio je u ponedjeljak na natjecanju u proždiranju hotdogova na newyorškom ljetovalištu Coney Islandu već petu godinuzaredom, progutavši 49 sendviča za dvanaest minuta.
NEW YORK, 5. srpnja 2005. (Hina/AP) - Nije potukao vlastiti svjetski rekord, ali još uvijek nema dostojnog protivnika: Japanac Takeru Kobayashi pobijedio je u ponedjeljak na natjecanju u proždiranju hot dogova na newyorškom ljetovalištu Coney Islandu već petu godinu zaredom, progutavši 49 sendviča za dvanaest minuta.

Japanac nije uspio dostići lanjski rezultat od 53 i pol pojedena hot doga na glasovitom natjecanju proždrljivaca koje se organizira u prigodi američkog nacionalnog blagdana.

Kobayashi ima 27 godina, visok je 1,67 metara i težak je 65 kilograma. Glavna protivnica bila mu je Amerikanka Sonya Thomas, s nadimkom "crna udovica", koja je uspostavila novi američki rekord s 37 hot dogova za 12 minuta.

Nakon natjecanja, izjavila je za CNN: "Želim biti svjetska prvakinja, za što se ubrzano pripremam". No, morat će se pomučiti da pobijedi dosad nedodirljivog Kobayashija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙