FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nevrijeme zahvatilo više županija

ZAGREB, 15. lipnja 2005. (Hina) - Nevrijeme praćeno kišom i vjetrom uvečernjim je satima zahvatilo više županija, posebiceSisačko-moslavačku, Karlovačku i Varaždinsku, a uz oštećenje mosta uStarom Grabovcu, nekim građanima poplavljeni su podrumi, dok su ponekiostali bez struje i telefona, priopćio je Državni centar 112.
ZAGREB, 15. lipnja 2005. (Hina) - Nevrijeme praćeno kišom i vjetrom u večernjim je satima zahvatilo više županija, posebice Sisačko-moslavačku, Karlovačku i Varaždinsku, a uz oštećenje mosta u Starom Grabovcu, nekim građanima poplavljeni su podrumi, dok su poneki ostali bez struje i telefona, priopćio je Državni centar 112.

U pola sata jakog nevremena u Sisačko-moslavačkoj županiji oštećen je most u Starom Grabovcu na županijskoj cesti Novska Okučani jer je bujica iz šume nosila drveće i granje.

Zbog velikog naleta vode u lošem je stanju i željeznička pruga na istoj dionici (Novska-Okučani), no promet nije prekinut ali se odvija uz ograničenje brzine. Mnogi podrumi, dvorišni objekti, te polja su poplavljeni, posebice u Starom Grabovcu.

U Karlovcu su od 20,30 do 20,50 sati zbog veće količine padalina poplavljeni podrumi, a vatrogasci su na terenu. Nekoliko manjih naselja u okolici grada bila su kraće vrijeme bez struje. U prometu nije bilo zastoja, iako na cestama mjestimice još ima vode.

U Varaždinskoj županiji večeras je oko 19,30 sati nevrijeme, praćeno kišom, vjetrom i grmljavinom zahvatilo područje Ludbrega. Oko 19,40 sati nestalo je struje radi udara groma, a neki korisnici ostali su i bez telefonskih linija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙