FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nevrijeme u sjevernoj Hrvatskoj nije uzrokovalo veće štete

ZAGREB, 30. lipnja 2005. (Hina) - Zagreb i okolicu sinoć je oko 20,00sati zahvatilo nevrijeme, praćeno jakom kišom, vjetrom i grmljavinom.Jaki vjetar porušio je 20-tak stabala, a prevrnulo se i nekolikoreklamnih panoa, objavio je Hrvatski radio.
ZAGREB, 30. lipnja 2005. (Hina) - Zagreb i okolicu sinoć je oko 20,00 sati zahvatilo nevrijeme, praćeno jakom kišom, vjetrom i grmljavinom. Jaki vjetar porušio je 20-tak stabala, a prevrnulo se i nekoliko reklamnih panoa, objavio je Hrvatski radio.

Također, zbog nevremena su pojedini semafori u Zagrebu bili u kvaru, a poplavljeno je i nekoliko podruma stambenih zgrada u Savskoj ulici.

Iz Državnog centra za obavješćivanje doznaje se da je nevrijeme sinoć zahvatilo i Sisačko-moslavačku, Bjelovarsko-bilogorsku te Požeško-slavonsku županiju. Zasad nema dojava o većim štetama.

U mjestima Veliki Banovci i Donji Obrež u Požeško-slavonskoj županiji zabilježeno je da je vjetar oštetio krovove stambenih objekata.

Također, veći dio lipičkog i pakračkog područja bio je jedno vrijeme bez električne energije, izvijestio je noćas Državni centar za obavješćivanje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙