FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Koordinacija braniteljskih udruga: zamolba predsjedniku Mesiću za pomilovanja

ZAGREB, 11. srpnja 2005. (Hina) - Republička koordinacija udrugaproisteklih iz Domovinskog rata odlučila je u povodu 10. godišnjice"Oluje" uputiti zamolbu hrvatskom Predsjedniku i Vrhovnom zapovjednikuStjepanu Mesiću za pomilovanjem, odnosno smanjenjem kazne onimhrvatskim braniteljima koji su na izdržavanju zatvorskih kazni.
ZAGREB, 11. srpnja 2005. (Hina) - Republička koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata odlučila je u povodu 10. godišnjice "Oluje" uputiti zamolbu hrvatskom Predsjedniku i Vrhovnom zapovjedniku Stjepanu Mesiću za pomilovanjem, odnosno smanjenjem kazne onim hrvatskim braniteljima koji su na izdržavanju zatvorskih kazni.

Iz Koordinacije je priopćeno da su o toj svojoj namjeri, odnosno zaključku s nedavno održane sjednice, danas izvijestili ministarstva pravosuđa i obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti te Vojni ordinarijat.

Zaključak sa sjednice održane 6. srpnja potpisalo je 14 braniteljskih udruga, članica Republičke koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙