FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dopusnica Veleučilištu "Marko Marulić" u Kninu

ZAGREB, 8. srpnja 2005. (Hina) - Ministar znanosti, obrazovanja išporta (MZOŠ) Dragan Primorac izdao je danas dopusnicu za obavljanjedjelatnosti Veleučilištu "Marko Marulić", priopćilo je Ministarstvoznanosti, obrazovanja i športa (MZOŠ).
ZAGREB, 8. srpnja 2005. (Hina) - Ministar znanosti, obrazovanja i športa (MZOŠ) Dragan Primorac izdao je danas dopusnicu za obavljanje djelatnosti Veleučilištu "Marko Marulić", priopćilo je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa (MZOŠ).

Veleučilište u Kninu izvodit će stručne studije "Prehrambena tehnologija", "Trgovinsko poslovanje s poduzetništvom", "Poljoprivreda krša - Biljna proizvodnja" i "Poljoprivreda krša - Stočarstvo krša".

Dopusnica je izdana uz uvjet da kninsko Veleučilište Marka Marulića u petogodišnjem razdoblju ravnomjerno zapošljava nastavnike do potrebnoga broja i da o tomu jednom godišnje izvještava ministra.

U obrazloženju dopusnice podsjeća se da je ministar Primorac 8. ožujka ove godine uputio zahtjev za izdavanje dopusnice tom veleučilištu na očitovanje Nacionalnom vijeću za visoko obrazovanje koje je na sjednici 6. srpnja predložilo ministru Primorcu izdavanje dopusnice uz spomenuti uvjet.

Jer, kako se navodi, mišljenje je Nacionalnoga vijeća za visoko obrazovanje da Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu udovoljava svim uvjetima i standardima za obavljanje djelatnosti osim po broju nastavnoga osoblja s odgovarajućom znanstvenom i stručnom kvalifikacijom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙