FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pismo Vladi za što hitniji ustroj Veleučilišta u Vukovaru

VUKOVAR, 5. srpnja 2005. (Hina) - Na utemeljiteljskoj sjednici Savjetavukovarskoga Veleučilišta "Lavoslava Ružičke" u osnivanju zapredsjednika Savjeta izabran je gradonačelnik Tomislav Šota, priopćioje danas Ured vukovarskog gradonačelnika.
VUKOVAR, 5. srpnja 2005. (Hina) - Na utemeljiteljskoj sjednici Savjeta vukovarskoga Veleučilišta "Lavoslava Ružičke" u osnivanju za predsjednika Savjeta izabran je gradonačelnik Tomislav Šota, priopćio je danas Ured vukovarskog gradonačelnika.

Članovi Savjeta raspravljali su i o teškoćama u vezi s početkom rada Veleučilišta u Vukovaru te zaključili da nije učinjen pozitivan pomaka u ustroju i početku rada Veleučilišta, poglavito u izdavanju dopusnica za njegov rad i utvrđivanje upisnih kvota, ističe se u priopćenju.

Savjet Veleučilišta u osnivanju poslao je i pismo predsjedniku Vlade u kojem traži što hitniji ustroj Veleučilišta i izdavanje dopusnica za studije: trgovačko poslovanje, informacijske tehnologije, upravno pravo i fizioterapija.

Savjet također predlaže da vukovarsko Veleučilište, kao i Veleučilište u Kninu, studente u 2005./2006. upisuje u prvom jesenskom roku, u rujnu ove godine, a da upisne predbilježbe počnu 7. srpnja 2005., navodi se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙