FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vw-cabriolet 'buba' od 20 tisuća hrastovih daščica

BANJA LUKA, 15. lipnja 2005. (Hina) - Umirovljenici Nada i Momir Bojićiz Čelinca kod Banje Luke na cestama pobuđuju pozornost svojimatraktivnim automobilom -Volkswagen-cabrioletom, popularnom 'bubom' iz1975. godine, koji je načinjen od - drveta.
BANJA LUKA, 15. lipnja 2005. (Hina) - Umirovljenici Nada i Momir Bojić iz Čelinca kod Banje Luke na cestama pobuđuju pozornost svojim atraktivnim automobilom -Volkswagen-cabrioletom, popularnom 'bubom' iz 1975. godine, koji je načinjen od - drveta.

Momir je 'bubu' kupio na tržnici automobila prije dvije godine i godinu dana 'dotjerivao' motor i konstrukciju, a onda je odlučio školjku svog 'cabria' načiniti od hrastovine, u čemu mu je pomagala supruga Nada. Zajedno su ugradili 20 tisuća hrastovih daščica u školjku koja, besprijekorno olakirana, svoje podrijetlo otkriva tek kad Momir 'kucne u drvo'.

Za 'drvenu bubu' (koja služi za prijevoz i 'divljenje') Momir se odlučio jer je u takvom automobilu 1972. godine položio vozački ispit, a iz pogona njemačkog Volkswagena otišao je i u zasluženu mirovinu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙