FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Cavtat: počeo "Infosekon 2005"

CAVTAT, 6. lipnja 2005. (Hina) - U hotelu "Croatia" u Cavtatu danas jepočela s radom Prva europska konferencija o informacijskoj sigurnosti"Infosekon 2005." koja je okupila više od 100 sudionika iz Europe iAmerike.
CAVTAT, 6. lipnja 2005. (Hina) - U hotelu "Croatia" u Cavtatu danas je počela s radom Prva europska konferencija o informacijskoj sigurnosti "Infosekon 2005." koja je okupila više od 100 sudionika iz Europe i Amerike.

Ovo je najznačajnija takva konferencija u istočnoj Europi i jedina koja obrađuje probleme ubrzanog razvoja sigurne informacijske strukture privatnog i javnog sektora u zemljama koje se pripremaju za ulazak u EU.

Trodnevni skup održava se pod pokroviteljstvom hrvatske Vlade te uz izravnu podršku europske Agencije za mrežnu i informacijsku sigurnost - Enisa.

U radu skupa sudjeluje i 25 vrhunskih svjetskih predavača, stručnjaka za informacijsku sigurnost, a tijekom rada bit će održano i nekoliko radionica te izložba proizvoda i usluga iz područja informacijske sigurnosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙