FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Informatička tvrtka NORT lani ostvarila 4,3 milijuna kuna prihoda

ZAGREB, 20. svibnja 2005. (Hina) - Informatička tvrtka NORT iz Zagrebalani je ostvarila 4,3 milijuna kuna prihoda, što su 30-ak posto većiprihodi u odnosu na godinu prije, pri čemu im je udio na domaćemantivirusnom tržištu iznosio između 25 i 30 posto, kazao je direktorte tvrtke Robert Trivunčević.
ZAGREB, 20. svibnja 2005. (Hina) - Informatička tvrtka NORT iz Zagreba lani je ostvarila 4,3 milijuna kuna prihoda, što su 30-ak posto veći prihodi u odnosu na godinu prije, pri čemu im je udio na domaćem antivirusnom tržištu iznosio između 25 i 30 posto, kazao je direktor te tvrtke Robert Trivunčević.

Na konferenciji za partnere tvrtke, na kojoj su predstavili nekoliko tvrtki i proizvoda anitvirusne zaštite poput NOD32, Trivunčević je kazao da, prema podacima analitičke kuće IDC, tvrtka NORT drži pet posto tržišnog udjela ukupnog softvera u Hrvatskoj.

U Hrvatskoj imaju oko 20 tisuća korisnika antivirusnog softvera NOD32, od čega su 40 posto pojedinci, a 60 posto tvrtke. Među većim korisnicima tog softvera su, kaže, Ministarstvo financija, Generalturist, Diners, Hrvatska poštanska banka, Hagena...

Uskoro će NORT tržištu ponuditi, kaže Trivunčević, hardver za enkripciju podataka i enkripciju diskova međunarodne tvrtke CEinfosys, za što bi najviše zanimanja trebale imati banke.

NORT djeluje kroz mrežu od preko 300 tvrtki, od kojih je 250 njihovih stalnih partnera. U BiH imaju tri tvrtke partnera, a namjeravaju imati jednu do dvoje partnera u Srbiji i Crnoj Gori.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙