FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Cisco Hrvatska krajem mjeseca pokreće program za partnere

ZAGREB, 13. svibnja 2005. (Hina) - Informatička tvrtka Cisco Hrvatskakrajem svibnja počinje provoditi program za svoje tvrtke partnere kojiposluju s malim i srednjim tvrtkama, u što će biti uključeno desetaktvrtki iz cijele Hrvatske, najavljeno je na današnjoj konferenciji tetvrtke.
ZAGREB, 13. svibnja 2005. (Hina) - Informatička tvrtka Cisco Hrvatska krajem svibnja počinje provoditi program za svoje tvrtke partnere koji posluju s malim i srednjim tvrtkama, u što će biti uključeno desetak tvrtki iz cijele Hrvatske, najavljeno je na današnjoj konferenciji te tvrtke.

Riječ je o primjeni SMB Select Partner Programa koji Cisco provodi u cijeloj Europi, a kojim se pojednostavljuje i unaprjeđuju mogućnosti suradnje te nude razne pogodnosti, poput pristupa dodatnim informacijama, promocijama i treninzima.

Direktor Cisco Hrvatska Igor Meleš je istaknuo da su u trećem kvartala 2005, koji za Cisco završava krajem travnja, prihodi Cisco Hrvatska iznosili 20,9 milijuna američkih dolara ili 0,95 promila od ukupne godišnje prodaje globalnog Cisca i nešto su slabiji od prošlog kvartala kada su iznosili oko jedan promil godišnje svjetske prodaje, koja je iznosila 22 milijarde američkih dolara.

Oko 60 posto poslovanja u tom kvartalu, kaže Meleš, ostvareno je u telekomunikacijskom sektoru.

Na globalnom planu Cisco je u trećem kvartalu 2005. ostvario neto prodaju od 6,2 milijardi američkih dolara ili 10,1 posto veću nego u istom kvartalu lani, dok je neto dobit iznosila 1,4 milijardi američkih dolara.

Prihodi Cisca u regiji EMEA (Europa, Bliski istok i Afrika), u kojoj je uključena i Hrvatska iznosili su 32 posto godišnjeg prihoda Cisca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙