FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: Pupovac: Napuštanje koalicije s HDZ-om nije sve što SDSS može učiniti

BEOGRAD,6. lipnja(Hina) - Napuštanje koalicije s HDZ-om u Hrvatskomsaboru nije sve što SDSS može učiniti, izjavio je Milorad Pupovac"Večernjim novostima" od ponedjeljka, povodom stvaranjajednonacionalne koalicije hrvatskih stranaka u Kninu kojom je izvlasti u tom gradu isključen SDSS.
BEOGRAD,6. lipnja(Hina) - Napuštanje koalicije s HDZ-om u Hrvatskom saboru nije sve što SDSS može učiniti, izjavio je Milorad Pupovac "Večernjim novostima" od ponedjeljka, povodom stvaranja jednonacionalne koalicije hrvatskih stranaka u Kninu kojom je iz vlasti u tom gradu isključen SDSS.

"Mi nismo stranka hrvatskih umirovljenika da bi nam nacionalna koalicija na vrhu bila važnija od formiranja vlasti u multietničkim sredinama. Sigurno je da se europska politika ovih dana provjerava u Kninu, a ne samo u Bruxellesu", kazao je Pupovac.

"Bude li premijer Ivo Sanader i dalje vodio politiku kao sada u Kninu, bit će sigurno da je odustao od europskog projekta u kojem mu je suradnja s SDSS-om dosad bila od izuzetne važnosti", tvrdi Pupovac, ocjenivši kao "vrlo korisnu" izjavu hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića o postizbornoj situaciji u Kninu, u kojoj je on kritički govorio o "dogovorima na nacionalnoj osnovi" u Kninu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙