FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: Rašković Ivić: Proširenje optužnice dokaz da je pravda spora, ali dostižna

BEOGRAD,13. svibnja(Hina) - Pravda je spora, ali dostižna i to seupravo sad događa Hrvatskoj s Haškim sudom, izjavila je za beogradske"Večernje novosti" Sanda Rašković Ivić, kćer nekadašnjeg čelnikapobunjenih Srba u Hrvatskoj Jovana Raškovića, danas zastupnica uSkupštini Srbije na listi Demokratske stranke Srbije VojislavaKoštunice.
BEOGRAD,13. svibnja(Hina) - Pravda je spora, ali dostižna i to se upravo sad događa Hrvatskoj s Haškim sudom, izjavila je za beogradske "Večernje novosti" Sanda Rašković Ivić, kćer nekadašnjeg čelnika pobunjenih Srba u Hrvatskoj Jovana Raškovića, danas zastupnica u Skupštini Srbije na listi Demokratske stranke Srbije Vojislava Koštunice.

"Dugo je Hrvatska uspješno igrala ulogu pravednika i mučenika, a zlikovci koji su provodili etničko čišćenje u očima Zapada su bili borci za slobodu. Sada, s desetogodišnje povijesne distance mnoge stvari izgledaju jasnije, pa je jasno da u građanskom ratu krivnja i zločin nisu samo na jednoj strani. Optužnica hrvatske strane za zločine u 'Oluji' za mene znače povratak povjerenja, jer sud u Den Haagu time prestaje biti samo sud za Srbe", kazala je Rašković Ivić "Večernjim novostima" od petka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙