FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: O napadu na konvoj autobusa s hrvatskim navijačima

BEOGRAD,6. lipnja(Hina) - Beogradski dnevnik "Blic" od ponedjeljka, podnaslovom "Zasjeda", komentira napad srbijanskih huligana na konvojautobusa kojim su se hrvatski navijači, u noći od subote na nedjelju,vraćali iz Bugarske za Hrvatsku.
BEOGRAD,6. lipnja(Hina) - Beogradski dnevnik "Blic" od ponedjeljka, pod naslovom "Zasjeda", komentira napad srbijanskih huligana na konvoj autobusa kojim su se hrvatski navijači, u noći od subote na nedjelju, vraćali iz Bugarske za Hrvatsku.

"Normalnom čovjeku je teško i zamisliti mentalni profil ljudi koji osviću pored autoputa s idejom da kamenuju autobus, ali i takvi su među nama. Međutim, stvorenja čak i tako ograničenih umnih sposobnosti mogla su zaključiti kako će ovo 'junačko djelo' biti inicijalni detonator za slične akcije njihovih pandana s one strane granice, koji će se negdje obrušiti na konvoj sa srpskim povratnicima u Hrvatsku. Kad god su budale nastupale u ime srpstva ili hrvatstva, račun je stizao nedužnima i normalnima", piše list.

List postavlja i pitanje zašto policija nije na vrijeme spriječila incident, s obzirom na to da je na vrijeme obaviještena o prolasku autobusa s hrvatskim navijačima. "Više od dvadeset razularenih huligana s bakljama u rukama u svitanje pored autoputa sigurno nisu predškolci na izletu ili slučajni prolaznici. Policija se oglasila priopćenjem da je privela 24 izgrednika, što znači da su joj bili 'pri ruci'. Da su samo reagirali preventivno, imali bismo jednu budalaštinu manje", zaključuje list.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙