FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski obrtnici na poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

ZAGREB, 12. svibnja 2005. (Hina) - Na 72. Međunarodnom poljoprivrednomsajmu u Novom Sadu, koji će se održati od 14. do 21. svibnja, i ove ćese godine predstaviti hrvatski obrtnici, njih deset, objavili su izHrvatske obrtničke komore (HOK) koja je organizator nastupa hrvatskihobrtnika na tom sajmu.
ZAGREB, 12. svibnja 2005. (Hina) - Na 72. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, koji će se održati od 14. do 21. svibnja, i ove će se godine predstaviti hrvatski obrtnici, njih deset, objavili su iz Hrvatske obrtničke komore (HOK) koja je organizator nastupa hrvatskih obrtnika na tom sajmu.

Ovogodišnji Novosadski sajam okupit će više od 2.000 izlagača iz 60 zemalja, koji će predstaviti najnovije trendove iz poljoprivrede, prehrambene industrije, poljoprivredne mehanizacije i drugih djelatnosti vezanih uz agrar.

Hrvatski će obrtnici na izložbenoj površini od 65 četvorna metra izlagati podne rešetke, opremu u procesnoj industriji, mjernu opremu za vaganje, poljoprivredne strojeve, strojeve za izradu beskonačnih žljebova, te dijelove za pumpe.

Kako su pojasnili u HOK-u, izlagačka površina ove je godine povećana jer su hrvatski obrtnici izrazili veliki interes za nastupom na ovom međunarodnom sajmu, i očekuju da će im omogućiti izlazak na tržište SiCG.

U skladu s time, dio izlagača otvara ili najavljuje otvaranje predstavništava i zastupništva svojih obrta u Vojvodini.

Prvi kolektivni nastup obrtnika u organizaciji HOK-a na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu bio je 2003. godine.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙