FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski obrtnici na sajmu Tehnika u Beogradu

ZAGREB, 4. svibnja 2005. (Hina) - Hrvatski obrtnici, njih deset, i oveće godine u organizaciji Hrvatske obrtničke komore (HOK) izlagati na49. međunarodnom sajmu Tehnika i tehnička dostignuća u Beogradu, kojiće se održati od 9. do 13. svibnja, objavili su iz HOK-a.
ZAGREB, 4. svibnja 2005. (Hina) - Hrvatski obrtnici, njih deset, i ove će godine u organizaciji Hrvatske obrtničke komore (HOK) izlagati na 49. međunarodnom sajmu Tehnika i tehnička dostignuća u Beogradu, koji će se održati od 9. do 13. svibnja, objavili su iz HOK-a.

Na površini od 73 četvornih metara svoje će proizvode predstaviti izlagači koji se bave proizvodnjom strojeva i opreme, proizvodnjom i veleprodajom antena i antenskih sustava, obradom metala, proizvodnjom učvrsnog i ovjesnog pribora i obujmica, proizvodnjom proizvoda od nehrđajućeg čelika i inoxa, opreme za ugostiteljstvo, interijere i štandove te proizvodnjom opreme za automatizaciju i tehnike mjerenja.

Iz HOK-a su napomenuli da sufinanciju 50 posto cijene nastupa za obrtnike.

Prvi kolektivni nastup obrtnika u organizaciji Hrvatske obrtničke komore na Sajmu tehnike u Beogradu bio je 2000. godine. Od tada pa do danas, napominju iz HOK-a, zabilježen je veliki interes poslovnih partnera za hrvatskim proizvodima.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙