FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potpisan Sporazum o suradnji HOK-a i HGK

ZAGREB, 20. travnja 2005. (Hina) - Hrvatska obrtnička komora (HOK) iHrvatska gospodarska komora (HGK) potpisale su danas Sporazum osuradnji na provedbi zajedničkog nastupa na sajmovima u zemlji iinozemstvu.
ZAGREB, 20. travnja 2005. (Hina) - Hrvatska obrtnička komora (HOK) i Hrvatska gospodarska komora (HGK) potpisale su danas Sporazum o suradnji na provedbi zajedničkog nastupa na sajmovima u zemlji i inozemstvu.

Sporazum, potpisan u sklopu održavanja Međunarodnog sajma obrtništva koji se održava na Zagrebačkom velesajmu u sklopu grupe sajmova Građenje i opremanje, uz ostalo utvrđuje zajedničko djelovanje HOK-a i HGK-a u poticanju nastupa poduzetnika na domaćim i inozemnim sajmovima te organizaciju nastupa na sajmovima posebno u udaljenim dijelovima svijeta.

Prigodom potpisivanja sporazuma, predsjednik HOK-a Stjepan Šafran predložio je predsjedniku HGK-a Nadanu Vidoševiću da naredni sajam obrtništva bude posvećen suradnji 'malog i 'velikog' gospodarstva, tako da veće tvrtke malim poduzetnicima i obrtnicima predstave svoje potrebe za isporukom dijelova i opreme za njihove proizvode.

Predsjednik HGK Nadan Vidošević pozdravio je tu zamisao te istaknuo da je za rast zaposlenosti presudna suradnja malih i velikih poduzeća. Po njegovim riječima, u Hrvatskoj su najprije često neutemeljeno kritizirana velika poduzeća, zatim je idealizirano malo i srednje poduzetništvo, a sada je vrijeme za snažnu suradnju ta dva sektora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙