FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatske tvrtke na poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

ZAGREB, 15. travnja 2005. (Hina) - Na 72. Međunarodnom poljoprivrednomsajmu u Novom Sadu koji će se održati od 14. do 21. svibnja i ove ćese godine predstaviti tvrtke i obrtnici iz Hrvatske.
ZAGREB, 15. travnja 2005. (Hina) - Na 72. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu koji će se održati od 14. do 21. svibnja i ove će se godine predstaviti tvrtke i obrtnici iz Hrvatske.

Tako će u organizaciji Hrvatske gospodarske komore (HGK) na izložbenom prostoru od oko 200 četvornih metara izlagati 12 tvrtki - IPK Kandit iz Osijeka, Derma-crijevara iz Varaždina, Borovokumitrade iz Vukovara, Labinprogres, Ambalažni servis iz Sesveta, PPK Valpovo Koplast, Seting - inženjering iz Delnica, osječka Saponia, Dubrovački podrumi, Tvornica mreža iz Biograda, Tvornica ulja Čepin i Sirena-mala sirana s Paga.

U organizaciji Hrvatske obrtničke komore (HOK) svoje će proizvode predstaviti obrtnici, a samostalno će, kao i prošle godine, nastupiti tvrtke poput Kraša, Podravke, Agrokora.

Ovogodišnji Novosadski sajam okupit će više od 2.000 izlagača iz 60 zemalja, koje će predstaviti najnovije trendove iz poljoprivrede, prehrambene industrije, poljoprivredne mehanizacije i drugih djelatnosti vezanih uz agrar.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙