FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Suradnja HOK-a i austrijskog instituta Wifi

ZAGREB, 25. travnja 2005. (Hina) - Predstavnici Hrvatske obrtničkekomore (HOK) i austrijskog Instituta za unapređenje gospodarstva"Wifi" na današnjem su sastanku u Grazu dogovorili suradnju napodručju obrazovanja i zajedničkog sudjelovanja u projektima u kojefinancira Europska unija, izvijestili su iz HOK-a.
ZAGREB, 25. travnja 2005. (Hina) - Predstavnici Hrvatske obrtničke komore (HOK) i austrijskog Instituta za unapređenje gospodarstva "Wifi" na današnjem su sastanku u Grazu dogovorili suradnju na području obrazovanja i zajedničkog sudjelovanja u projektima u koje financira Europska unija, izvijestili su iz HOK-a.

Suradnja će se, kako su pojasnili, odvijati u dva smjera - kratkoročni cilj bio bi organiziranje seminara za članove HOK-a, kojima bi stručnjaci Wifi-a približili projekte EU.

Dugoročni cilj predviđa da se HOK i Wifi zajedno kandidiraju za europske projekte u programima EU (Phare, Cards) i da u toj suradnji koriste iskustva Wifi-a u procesu cijeloživotnog obrazovanja.

Na današnjem sastanku predstavnika HOK-a, Wifi-a, hrvatskog Veleposlanstva u Beču te Hrvatsko-austrijske trgovačke komore razgovaralo se i o obrazovanju hrvatskih obrtnika, povećanju njihove konkurentnosti na svjetskom tržištu te korištenje predpristupnih fondova Europske unije.

Cilj sastanka bio je utvrditi mogućnosti suradnje između HOK-a i Instituta za unapređenje gospodarstva WIFI na području cijeloživotnog obrazovanja i zajedničkog sudjelovanja u projektima u sklopu programa koje financira Europska unija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙