FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potpisan Sporazum HOK-a i OZS-a

ZAGREB, 18. travnja 2005. (Hina) - Hrvatska obrtnička komora (HOK) iObrtna zbornica Slovenije (OZS) potpisale su danas Sporazum ouzajamnom pružanju usluga korisnicima "Obrtničke kartice", odnosnokartice "Obrtnik", što će omogućiti bolje uvjete poslovanja obrtnicimaobje zemlje.
ZAGREB, 18. travnja 2005. (Hina) - Hrvatska obrtnička komora (HOK) i Obrtna zbornica Slovenije (OZS) potpisale su danas Sporazum o uzajamnom pružanju usluga korisnicima "Obrtničke kartice", odnosno kartice "Obrtnik", što će omogućiti bolje uvjete poslovanja obrtnicima obje zemlje.

Hrvatski i slovenski obrtnici, kako je rečeno, imat će povoljnije uvjete u poslovanju s obrtnicima i trgovačkim društvima s kojima obje komore imaju potpisane ugovore o pružanju usluga korištenjem spomenutih kartica.

U tu svrhu će OZS i HOK osigurati pismenu suglasnost obrtnika i trgovačkih društava s kojima imaju potpisane ugovore o pružanju usluga korištenja "Obrtničke kartice", odnosno kartice "Obrtnik", kako bi isti uvjeti vrijedili za članove druge Komore.

Tako će potpisnice današnjeg sporazuma temeljem dobivenih izjava o suglasnosti napraviti listu davatelja usluga koja će se stalno nadopunjavati i redovito izmjenjivati između potpisnica sporazuma te će biti javno dostupna svim korisnicima.

Komore su također dužne svojim članovima omogućiti provođenje sporazuma na cijelom području partnerske Komore, sukladno uvjetima pojedinačnih ugovora davatelja usluga.

Sporazum su potpisali predsjednik HOK-a Stjepan Šafran i predsjednik OZS-a Miroslav Klun, koji su istaknuli kako je to samo nastavak jačanja dosadašnje suradnje dvaju Komora.

HOK je projekt Obrtničke kartice započeo 2002. godine i do sada je potpisano 150 ugovora o pružanju usluga korisnicima Obrtničke kartice. Tako obrtnici, korisnici kartice mogu ostvariti niz pogodnosti prilikom kupnje robe ili korištenja usluga, a ugovorima su obuhvaćena različita područja poput robe široke potrošnje, veleprodaje voća i povrća, mesnice, odjeća i obuća, frizerske i kozmetičke usluge, ugostiteljske usluge itd.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙