FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nakon dvostrukog ubojstva u Segetu Donjem osumnjičenih još nema

SPLIT, 23. travnja 2005. (Hina) - Nakon ubojstva dvaju mladića u SegetuDonjem kod Trogira, najvjerojatnije u petak u ranim jutarnjim satima,nitko nije priveden i osumnjičenih nema, izjavio je danas Hininačelnik Operativno-komunikacijskog centra PU splitsko-dalmatinskeŽeljko Buzov.
SPLIT, 23. travnja 2005. (Hina) - Nakon ubojstva dvaju mladića u Segetu Donjem kod Trogira, najvjerojatnije u petak u ranim jutarnjim satima, nitko nije priveden i osumnjičenih nema, izjavio je danas Hini načelnik Operativno-komunikacijskog centra PU splitsko-dalmatinske Željko Buzov.

No, obavljaju se brojni informativni razgovori koji do sada nisu dali rezultate, dodao je Buzov.

U petak u Segetu Donjem na parkiralištu hotela Jadran mrtav je pronađen zaštitar Nediljko Kozlica (23) iz Kaštel Starog, a u jednoj od prostorija čuvarske kućice na parkiralištu pronađeno je i tijelo Nene Rakijara (19) iz Segeta Donjeg.

Obdukcijom, koju je kasno sinoć obavio patolog Antonio Alujević utvrđeno je da su obojica mladića preminula od mnogostrukih prostrijelnih rana glave, prsiju, trbuha i nogu.

Oružje ubojstva nije pronađeno, a neslužbeno se doznaje da su ubijeni zaštitar Nediljko Kozlica i Neno Rakijar bili prijatelji, te da je Kozlica podučavao Rakijara borilačkim vještinama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙