FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Glavni libanonski obavještajci odstupit će s dužnosti tijekom istrage o ubojstvu Haririja

BEJRUT, 22. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Dvojica čelnika libanonskihslužbi sigurnosti bliska Siriji odstupit će sa svojih dužnosti tijekomUN-ove istrage o ubojstvu bivšeg libanonskog premijera Rafikaal-Haririja, što je bio i ključan zahtjev zahtijev protusirijskeoporbe u Libanonu, priopćeno je u petak.
BEJRUT, 22. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Dvojica čelnika libanonskih službi sigurnosti bliska Siriji odstupit će sa svojih dužnosti tijekom UN-ove istrage o ubojstvu bivšeg libanonskog premijera Rafika al-Haririja, što je bio i ključan zahtjev zahtijev protusirijske oporbe u Libanonu, priopćeno je u petak.

Jamil Sayyed, ravnatelj libanonske opće službe sigurnosti, izjavio je u petak da je zatražio da odstupi s dužnosti tijekom istrage o ubojstvu Haririja za koje mnoge Libanonci okrivljuju Damask. Sirija je zanijekala bilo kakvu upletenost u atentat. Uz Sayyeda će s dužnosti odstupiti i Ali al-Hajj, načelnik libanonske službe unutarnje sigurnosti, priopćio je novi libanonski predsjednik vlade Najib Mikati.

Mikati je, na traženje libanonske oporbe, obećao ukloniti s dužnosti čelnike sigurnosnih službi i održati opće izbore u svibnju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙