FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HUH i Optima Telekoma potpisali sporazum o suradnji

ZAGREB, 21. travnja 2005. (Hina) - Hrvatska udruga hotelijera irestoratera (HUH), koja ima 194 članice, većinom velike hotelske kuće,potpisala je danas s tvrtkom Optima Telekom Okvirni sporazum odugoročnoj suradnji, kojim se uz suradnju toga fiksnog operatera napružanju cjelovitih telekomunikacijskih rješenja za članice HUH-adefiniraju i zajedničke promotivne aktivnosti.
ZAGREB, 21. travnja 2005. (Hina) - Hrvatska udruga hotelijera i restoratera (HUH), koja ima 194 članice, većinom velike hotelske kuće, potpisala je danas s tvrtkom Optima Telekom Okvirni sporazum o dugoročnoj suradnji, kojim se uz suradnju toga fiksnog operatera na pružanju cjelovitih telekomunikacijskih rješenja za članice HUH-a definiraju i zajedničke promotivne aktivnosti.

Sporazum su u prisustvu državnog tajnika za turizam pri Ministarstvu mora, turizma, prometa i razvitka Zdenka Mičića potpisali predsjednik Predsjedništva HUH-a Franco Palma te predsjednik Uprave Optime Roland Žuvanić.

Pritom su istaknuli obostrani interes i tržišnu korist od takvog sporazuma, pri čemu je Palma naglasio da je to u skladu i s programom rada HUH-a s ciljem strateškog povezivanja te udruge sa hrvatskim tvrtkama-partnerima koje hotelijerima mogu ponuditi kvalitetnu i jeftiniju uslugu.

Dodao je i da je sporazum s Optimom, koju je nazvao novim "trkačem" u fiksnoj telefoniji, peti takav strateški dokument koji je HUH potpisao s tvrtkama u zadnjih mjesec i pol dana (još s Agrokorom, Kordunom, Podravkom i Vindijom), a koji su na tragu projekta resornog ministarstva "Hrvatski proizvod za hrvatski turizam".

Ipak, hotelijeri su, kako kaže, otvoreni za "bitku" koja je počela u segmentu telefonije, odnosno za suradnju i s drugim operaterima.

Žuvanić je istaknuo da je Optima spremna za tu suradnju, kao i da je, ne imenujući ih, već potpisala predugovore s nekim hotelskim kućama.

Čestitajući im na sporazumu državni tajnik Mičić je istaknuo da je to dobar tržišni pristup budući vodi, kako se nada, smanjenju i boljoj kontroli troškova, što je preduvjet današnjeg uspješnog poslovanja. Kazao je i da će se u novoj tržišnoj situaciji (u fiksnoj telefoniji) i državne institucije morati početi ponašati tržišno.

Na upit kada Optima počinje s komercijalnim radom Žuvanić je odgovorio "vrlo brzo", odnosno čim Agencija za telekomunikacije dovrši tehnički pregled koji je u tijeku.

Za sutra (22. travnja) pak iz Optime su najavili službeno otvorenje tvrtke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙