FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gredelj posjetilo albansko izaslanstvo

ZAGREB, 13. travnja 2005. (Hina) - Tvornicu željezničkih vozilaGredelj danas je posjetio albanski ministar prometa i telekomunikacijaSpartak Poci, a prilikom tog posjeta uspostavljen je načelan dogovor oponudi za dva rekonstruirana dizel motorna vlaka i osam klimatiziranihputničkih vagona, izvijestili su iz Gredelja.
ZAGREB, 13. travnja 2005. (Hina) - Tvornicu željezničkih vozila Gredelj danas je posjetio albanski ministar prometa i telekomunikacija Spartak Poci, a prilikom tog posjeta uspostavljen je načelan dogovor o ponudi za dva rekonstruirana dizel motorna vlaka i osam klimatiziranih putničkih vagona, izvijestili su iz Gredelja.

Predsjednik uprave Gredelja Ivan Tolić kazao je da za osam dana predstavnici albanskog Ministarstva prometa i telekomunikacija stižu u posjetu Gredelju, kojom prilikom će konkretizirati sva tehnička pitanja vezana uz ponudu. Tolić danas nije želio govoriti o vrijednosti ugovora, dok ne čuje detalje o zahtjevima albanske strane.

Albansko izaslanstvo je obišlo proizvodne pogone tvornice, gdje su se upoznali sa proizvodnim mogućnostima, a poseban interes su pokazali za putničke vagone i dizel motorne vlakove, ističu iz Gredelja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙