FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Optima i VIPNet potpisali ugovor o međupovezivanju

ZAGREB, 6. travnja 2005. (Hina) - Pružatelj usluga fiksne telefonijeOptima Telekom i mobilni operater VIPNet potpisali su ugovor omeđusobnom povezivanju, čime je omogućen početak tehničkog procesaspajanja tih operatera i osiguran telekomunikacijski promet izmeđunjih putem direktnih vodova bez korištenja telekomunikacijske mrežetrećeg operatera, izvijestili su danas iz Optima Telekoma.
ZAGREB, 6. travnja 2005. (Hina) - Pružatelj usluga fiksne telefonije Optima Telekom i mobilni operater VIPNet potpisali su ugovor o međusobnom povezivanju, čime je omogućen početak tehničkog procesa spajanja tih operatera i osiguran telekomunikacijski promet između njih putem direktnih vodova bez korištenja telekomunikacijske mreže trećeg operatera, izvijestili su danas iz Optima Telekoma.

To je prvi ugovor o međusobnom povezivanju Optima telekoma s jednim od nacionalnih operatora u Hrvatskoj, navode iz te tvrtke dodajući da se prvi promet očekuje kroz dva tjedna.

Pri završetku su i interkonekcijski testovi s T-HT-om, a potpisivanje interkonekcijskog ugovora s T-HT-om očekuju se tijekom sljedećeg tjedna, najavili su iz Optime Telekoma. Dodali su da su spremni odmah po završetku interkonekcijskih testiranja početi pružati javnu govornu uslugu u kojoj će korisnici moći ostvarivati pozive prema mobilnoj, fiksnoj i međunarodnoj mreži.

Optima Telekom jučer je priopćio da je osposobio nacionalnu mrežu koja mu omogućava da cjelokupni telefonski promet ide po vlastitoj telefonskoj mreži neovisno o infrastrukturi T-HT-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙