FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 13. travnja 2005. (Hina) - Pregled važnijih događaja do 21sat.
ZAGREB, 13. travnja 2005. (Hina) - Pregled važnijih događaja do 21 sat.

CHARLESTON - Hrvatska tenisačica Jelena Kostanić plasirala se u 3. kolo 1.3 milijuna dolara vrijednog WTA turnira u američkom Charlestonu. U 2. kolu svladala je Čehinju Barboru Strycovu sa 6-3, 6-2. U 3. kolu Kostanić će igrati protiv sedme nositeljice, Ruskinje Nadije Petrove.

MONTE CARLO - Hrvatski tenisač Mario Ančić nije se uspio plasirati u 3. kolo velikog ATP turnira iz "Masters serije" u Monte Carlu. Bolji od Ančića je sa 6-2, 7-6 (4) bio Čileanac Fernando Gonzalez.

PARIZ - Strijelac prvog pogotka u povijesti svjetskih nogometnih prvenstava, Francuz Lucien Laurent preminuo je u ponedjeljak u dobi od 97 godina. Laurent je postigao prvi pogodak u 4-1 pobjedi Francuske protiv Meksika u Montevideu 13. srpnja 1930. godine.

AMSTERDAM - Dvostruki europski prvak Porto namjerava angažirati Coa Adriaansea, vrlo uspješnog trenera nizozemskog prvoligaša AZ Alkmaara. Nizozemski dnevnik "De Telegraaf" objavio je da je Adriaanse već potpisao trogodišnji ugovor s Portom. Glasnogovornik AZ Alkmaara potvrdio je da postoje kontakti Porta i trenera Adriaansea, ali navodi da još nije potpisan nikakav ugovor. Porto je ove sezone, nakon odlaska Josea Mourinha, promijenio tri trenera.

BASTIA - Francuski nogometni prvoligaš Bastia, koji se bori za opstanak, uručio je otkaz treneru Francoisu Ciccoliniju. Naslijedit će ga njegovi pomoćnici Michel Padovani i Eric Durand.

NAIROBI - Osvajač srebrne medalje na 1,500 metara iz Atene Bernard Lagat (30) posljednji je u nizu kenijskih atletičara koji su promijenili državljanstvo. Lagat, drugi najbrži čovjek na 1,500 metara u povijesti, od srijede ima američko državljanstvo.

"U SAD-u živim od 1996. godine, dakle gotovo čitavo desetljeće. Diplomirao sam na Washington State sveučilištu, živim u Tucsonu u Arizoni i namjeravam ostati živjeti u SAD-u. No, odluku o promjeni državljanstva nisam donio laka srca, jer sam vrlo ponosan na svoje kenijsko porijeklo", rekao je Lagat.

Lagat će svoj prvi nastup za svoju novu domovinu na nekom velikom natjecanju moći imati već na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Helsinkiju u kolovozu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙