FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 8. travnja 2005. (Hina) - Pregled važnijih događaja do 21 sat.
ZAGREB, 8. travnja 2005. (Hina) - Pregled važnijih događaja do 21 sat.

ONATE - Talijanski biciklist Danilo Di Luca (Liquigas-Bianchi) pobjednik je utrke "Kroz Baskiju" koja se boduje za "ProTour". Di Luca je u 5.a etapi voženoj od Alsasue do Onate u dužini od 93 kilometra bio treći sa 1:34 minute zaostatka za pobjednikom Jensom Voigtom (CSC), da bi u 5.b etapi voženoj na kronometar u Onati u dužini od 9.3 kilometara ostvario četvrto vrijeme sa devet sekundi slabijim vremenom od najbržeg Alberta Contadora (Liberty Seguros), no s obzirom da je vodeći do posljednjeg dana u ukupnom redoslijedu Španjolac Aitor Osa (Illes Balears) u obje pouetape bio slabiji (u 5.a je bio četvrti sa sekundom iza Di Luce, a u 5.b 10. sa 15 sekundi slabijim vremenom od Talijana, ukupna je pobjeda pripala Di Luci. Na drugo mjesto u ukupnom redoslijedu probio se još jedan Talijan Davide Rebellin (Gerolsteiner) koji je za Di Lucom zaostao tri sekunde, dok je na treće mjesto ukupno stigao Contador sa 11 sekundi iza Di Luce.

Hrvatski vozač Vladimir Miholjević (Liquigas-Bianchi) u 5.a etapi je bio 65. sa točno pet minuta zaostatka za Voigtom, u 5.b etapi je bio 53. sa 1:29 minuta slabijim vremenom od Contadora, te je ukupno utrku okončao na 87. poziciji sa 17:19 minuta iza momčadskog kolege Di Luce.

CASABLANCA - Rezultati četvrtfinalnih dvoboja sa 323.250 eura vrijednog ATP turnira tenisača u Casablanci:

Juan Monaco (Arg) - Gilles Simon (Fra) 4-6, 6-2, 7-5

Tomaš Zib (Češ) - Christophe Rochus (Bel/8) 6-1, 7-6 (7)

Mariano Puerta (Arg/6) - Arnaud Clement (Fra) 4-6, 6-1, 6-2

Filippo Volandri (Ita/2) - Gilles Muller (Luk/7) 7-6 (0), 6-1

VALENCIA - U petak su zbog kiše na 340.250 eura vrijednom ATP turniru tenisača u Valenciji odigrana tek dva četvrtfinalna dvoboja, dok će se preostala dva četvrtfinala igrati u subotu ujutro.

REZULTATI:

Igor Andrejev (Rus/7) - Rafael Nadal (Špa/3) 7-5, 6-2

Ivan Navarro Pastor (Špa) - Fernando Gonzalez (Čil/2) 6-7 (5), 6-4, 6-4

U SUBOTU:

Albert Martin (Špa) - David Ferrer (Špa/5)

Albert Costa (Špa) - Fernando Verdasco (Špa/6)

SANTIAGO - Čuveni čileanski tenisač Marcelo Rios u četvrtak se u Santiago de Chileu oženio za manekenku Mariu Eugeniu Larrain, bivšu zaručnicu nogometaša Ivan Zamorana. Par se oženio u tajnosti, uz nazočnost samo bliže rodbine. Rios (28) je 1998. bio prvi tenisač svijeta, a nakon serije ozljeda prekinuo je karijeru u srpnju 2004. Riosu je ovo drugi brak, s prvom ženom ima četverogodišnju kćerkicu, a Mariu je upoznao prije pet mjeseci tijekom jednog "TV-showa". Larrain je napravila skandal u veljači 2004. kada je pred matičarem ostavila Ivana Zamorana, a na crkveno vjenčanje koje je trebalo uslijediti dva dana kasnioje bio je pozvan i čileanski predsjednik Ricardo Lagos i puno međunarodnih nogometnih zvijezda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙