FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šeks će od Stazića zatražiti da osigura normalan rad povjerenstva

ZAGREB,31. ožujka(Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeksnajavio je danas da će od Nenada Stazića, predsjednika Istražnogpovjerenstva koje treba istražiti poslovanje tvrtki Zlatka Tomčića iRadimira Čačića dok su obnašali državne funkcije, zatražiti da osiguranormalno funkcioniranje tog saborskog tijela.
ZAGREB,31. ožujka(Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks najavio je danas da će od Nenada Stazića, predsjednika Istražnog povjerenstva koje treba istražiti poslovanje tvrtki Zlatka Tomčića i Radimira Čačića dok su obnašali državne funkcije, zatražiti da osigura normalno funkcioniranje tog saborskog tijela.

Od Šeksa je to, tijekom jutrošnjeg zasjedanja Sabora, zatražio HSP-ovac Pero Kovačević, ocjenjujući da su članovi Povjerenstva, koje bi trebalo utvrditi jesu li Tomčić i Čačić u prošlom mandatu zlouporabili položaje predsjednika Sabora i ministra graditeljstva, neozbiljno shvatili svoj rad.

"Oni se stalno dogovaraju kada će se sastati", kazao je Kovačević, tražeći od Šeksa da osigura rad Povjerenstva, ili da ga Sabor raspusti.

"Ja ću, u skladu sa svojim ovlastima, predložiti predsjedniku Povjerenstva da se djeluje u skladu s odlukom Sabora", odgovorio je Šeks.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙