FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Saborsko povjerenstvo za Čačića i Tomčića čeka dokumentaciju

ZAGREB,15. ožujka(Hina) - Svega 15-ak minuta radilo je danas saborskopovjerenstvo koje istražuje poslovanje s državom tvrtki u vlasništvu,odnosno suvlasništvu Radimira Čačića (HNS) i Zlatka Tomčića (HSS) doksu bili visoki državni dužnosnici.
ZAGREB,15. ožujka(Hina) - Svega 15-ak minuta radilo je danas saborsko povjerenstvo koje istražuje poslovanje s državom tvrtki u vlasništvu, odnosno suvlasništvu Radimira Čačića (HNS) i Zlatka Tomčića (HSS) dok su bili visoki državni dužnosnici.

Povjerenstvo, naime, još nije dobilo prošli tjedan zatraženu dokumentaciju od Sabora i Vlade, Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, trgovačkih sudova u Zagrebu i Varaždinu.

Rok za dostavu dokumenata istječe koncem ovoga tjedna, pa nema razloga predbacivati bilo kome, rekao je predsjednik Povjerenstva Nenad Stazić.

Tražena dokumentacija vezana je za stupanje na dužnost Čačića i Tomčića, ugovore sklapane između države i tvrtki u njihovu vlasništvu, odnosno suvlasništvu, natječaje na kojima su te tvrtke sudjelovale, osobe koje su ih provodile itd.

Povjerenstvo će se ponovno sastati u iduću srijedu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙