FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubravka Šuica kandidatkinja HDZ-a za gradonačelnicu

DUBROVNIK, 30. ožujka 2005. (Hina) - Dubravka Šuica bit će nositeljicaliste HDZ-a na predstojećim lokalnim izborima i kandidatkinja zagradonačelnicu grada Dubrovnika - jednoglasno su odlučili članoviGradskog odbora HDZ-a, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinareu Dubrovniku.
DUBROVNIK, 30. ožujka 2005. (Hina) - Dubravka Šuica bit će nositeljica liste HDZ-a na predstojećim lokalnim izborima i kandidatkinja za gradonačelnicu grada Dubrovnika - jednoglasno su odlučili članovi Gradskog odbora HDZ-a, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare u Dubrovniku.

Obrazlažući odluku, potpredsjednik dubrovačkog HDZ-a Antun Kisić rekao je kako članovi Gradskog odbora HDZ-a smatraju da je Dubravka Šuica kao gradonačelnica pokazala u proteklom razdoblju veliko umijeće i političku širinu u upravljanju gradom te da je, unatoč složenim političkim problemima, uspješno privela svoj mandat kraju.

Dubravka Šuica osvrnula se na nedavnu aferu vezanu uz njezinu obiteljsku kuću kazavši kako ta priča neće uopće utjecati na rezultate predstojećih izbora. Dodala je da to potvrđuju i ankete koje je HDZ proveo u Dubrovniku i koje daju veliku prednost HDZ-ovu kandidatu u odnosu na ostale na predstojećim izborima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙