FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Željko Glavan kandidat PGS-a, HSLS-a i DSZ-a za gradonačelnika Rijeke

RIJEKA,7. ožujka 2005.(Hina) - Predstavnici gradskih organizacijastranaka Primorsko goranskog saveza (PGS), Hrvatskesocijalno-liberalne stranke (HSLS) i Demokratskog saveza zelenih (DSZ)potpisali su danas koalicijski sporazum po kojemu će njihov kandidatza gradonačelnika Rijeke na predstojećim lokalnim izborima biti ŽeljkoGlavan iz HSLS-a .
RIJEKA,7. ožujka 2005.(Hina) - Predstavnici gradskih organizacija stranaka Primorsko goranskog saveza (PGS), Hrvatske socijalno-liberalne stranke (HSLS) i Demokratskog saveza zelenih (DSZ) potpisali su danas koalicijski sporazum po kojemu će njihov kandidat za gradonačelnika Rijeke na predstojećim lokalnim izborima biti Željko Glavan iz HSLS-a .

Nositelj kandidacijske liste za grad Rijeku bit će predsjednik PGS-a Nikola Ivaniš, a prvi na listi bit će također iz redova PGS-a.

Koalicijski sporazum potpisali su predsjednici gradskih organizacija PGS-a Stevan Pejnović, HSLS-a Željko Glavan i DSZ-a Dražen Luščić.

Te su stranke prije tjedan dana potpisale i koalicijski sporazum na županijskoj razini. Kandidat koalicije PGS-a, HSLS-a i DSZ-a za primorsko-goranskog župana je sadašnji gradonačelnik Krka Darijo Vasilić iz PGS-a, a nositelj liste Nikola Ivaniš, također iz te stranke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙