FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vinkovački gradonačelnik Karlić ponovno kandidat HDZ-a

VINKOVCI,8. ožujka(Hina) - Hrvatska demokratska zajednica gradaVinkovaca na lokalnim izborima za vinkovačkog gradonačelnikakandidirat će sadašnjeg gradonačelnika dr. Mladena Karlića, rečeno jena današnjoj konferenciji za novinare vinkovačkog HDZ-a.
VINKOVCI,8. ožujka(Hina) - Hrvatska demokratska zajednica grada Vinkovaca na lokalnim izborima za vinkovačkog gradonačelnika kandidirat će sadašnjeg gradonačelnika dr. Mladena Karlića, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare vinkovačkog HDZ-a.

Kandidat za gradonačelnika Vinkovaca dr. Mladen Karlić ocijenio je u razgovoru s novinarima kako je u proteklih deset godina gradska uprava naglasak stavljala na sanaciju ratnih šteta dok bi u idućem razdoblju prioritet dobio gospodarski razvoj grada.

Najavio je formiranje Gospodarske zone Jošine za koju je, kako je rekao, već ishođena građevinska dozvola, a s početkom njezina rada otvorila bi se radna mjesta za oko 300 Vinkovčana.

Karlić je također rekao kako će se zauzimati za što skoriji početak dugo najavljivane izgradnje Hrvatskog doma, koji bi se gradio na mjestu u Domovinskom ratu srušenog kina "Crvena zvijezda", i gradske knjižnice u središtu Vinkovaca te za izgradnju multimedijalnog centra za mlade.

Ako bude izabran za vinkovačkog gradonačelnika, to će dr. Mladenu Karliću biti treći uzastopni mandat na toj dužnosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙