FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kulišić HSP-ov kandidat za gradonačelnika Dubrovnika

DUBROVNIK, 15. ožujka 2005. (Hina) - Željko Kulišić, predsjednikŽupanijskog vijeća HSP-a Dubrovačko-neretvanske županije, kandidat jestranke za gradonačelnika Dubrovnika, rečeno je na današnjojkonferenciji za novinare dubrovačkog HSP-a.
DUBROVNIK, 15. ožujka 2005. (Hina) - Željko Kulišić, predsjednik Županijskog vijeća HSP-a Dubrovačko-neretvanske županije, kandidat je stranke za gradonačelnika Dubrovnika, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare dubrovačkog HSP-a.

Kako je rečeno, prema nedavno provedenoj anketi HSP je treća stranka po snazi u Dubrovniku i Županiji, te na predstojećim izborima očekuje 13 do 15 posto glasova.

Predsjednik Izbornog stožera dubrovačkog HSP-a Marko Vuletić kazao je kako će na svojim listama ta stranka imati 40 do 50 posto mladih, te određeni broj dragovoljaca Domovinskog rata.

Nositelj liste HSP-a za Grad Dubrovnik Željko Kulišić upozorio je na, kako je ustvrdio, kršenje zakonskih obveza i statuta te namjerne zlouporabe ovlasti u Skupštini Dubrovačko-neretvanske županije od strane koalicije SDP-HSS-HSLS.

Na današnjoj konferenciji za novinare dubrovačkog HSP-a govorio je predsjednik Zajednica udruga dragovoljaca Domovinskog rata Dubrovnik Igor Žuvela koji je kazao kako je HSP jedina stranka koja se nije ogriješila o moral i dignitet Domovinskog rata.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙