FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Njemačka policija najavila oštrije mjere protiv huligana

BERLIN, 29. ožujka 2005. (Hina) - Njemački ministar unutarnjih poslovaOtto Schily najavio je reagirajući na izgrede njemačkih navijačaprošle subote u Celju oštre mjere protiv huligana na nogometnimterenima, piše dnevnik "Bild" u utorak.
BERLIN, 29. ožujka 2005. (Hina) - Njemački ministar unutarnjih poslova Otto Schily najavio je reagirajući na izgrede njemačkih navijača prošle subote u Celju oštre mjere protiv huligana na nogometnim terenima, piše dnevnik "Bild" u utorak.

"Policija će se pobrinuti za to da ovi razbijači ne ugroze najljepše nogometno slavlje, izjavio je Schily. On smatra da su huligani koji su u subotu divljali po Celju "sramotna točka" ali da oni ne predstavljaju većinu njemačkih navijača. "Njemački navijači su miroljubivi i oduševljeni nogometom a točno takvo će biti i Svjetsko prvenstvo 2006. u našoj zemlji", zaključio je Schily.

Nakon isubotnjih zgreda navijača u Celju Njemački nogometni savez (DFB) naglasio je da se na Svjetskom nogometnom prvenstvu koje se sljedeće godine održava u Njemačkoj takvo nešto neće dogoditi.

Predsjednik Organizacijskog odbora SP-a Franz Beckenbauer koji je sam bio prisutan utakmici u Celju optužio je istodobno slovensku policiju da je podcijenila situaciju i spremnost na nasilje pojednih navijača. Njemačkoj policiji su svi izgrednici poznati i tu je jednostavno trebalo biti više suradnje, zaključio je Beckenbauer.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙