FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Novell planira otvoriti ured u Hrvatskoj

ZAGREB, 17. ožujka 2005. (Hina) - Američki proizvođač mrežnihinformatičkih rješenja, te onih za platformu Linux, Novell planira uprvoj polovici ove godine otvoriti ured u Hrvatskoj, a putem svojemreže partnera i preuzeti tržište za operativni sustav Linux uHrvatskoj, kazao je danas regionalni menadžer te tvrtke za Sloveniju iHrvatsku, Andrej Bruketa.
ZAGREB, 17. ožujka 2005. (Hina) - Američki proizvođač mrežnih informatičkih rješenja, te onih za platformu Linux, Novell planira u prvoj polovici ove godine otvoriti ured u Hrvatskoj, a putem svoje mreže partnera i preuzeti tržište za operativni sustav Linux u Hrvatskoj, kazao je danas regionalni menadžer te tvrtke za Sloveniju i Hrvatsku, Andrej Bruketa.

Bruketa je na današnjoj konferenciji za novinare, na kojoj su predstavljena nova Novell-SuSE Linux rješenja i usluga i novosti u poslovanju Novell-SuSE-a u Hrvatskoj, kazao da zbog sve većih zahtjeva po profesionalnim uslugama kod najvećih sistema, žele uredom u Hrvatskoj i preko partnera pružati neophodnu sigurnost i znanje za upravljanje tim sustavima.

Ured će se, u prvom razdoblju svog rada, brinuti za usluge potpore, razvoja, konzultacija i specijalističkog educiranja, kao i za marketinške i promocijske poslove.

Novell je danas predstavio i novog ovlaštenog distributera za područje Hrvatske za Novell i SuSe Linux softversku grupu proizvoda, tvrtku Megatrend, kao i novi obrazovni centar za programe educiranja sa područja tih proizvoda, informatičko učilište Algebru.

Član uprave Algebre Hrvoje Balen kazao je da namjeravaju školovati stručnjake za operativnu platformu Linux, te da je dosad školovano takvih 60-ak stručnjaka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙