FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Swing informatika u utrci za informatizaciju 40 općina u BiH

ZAGREB, 3. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatska informatička tvrtka Swinginformatika, koja je već obavila informatizaciju 15 općina u BiH,uskoro bi mogla dobiti posao informatizacije još 40 općina u Bosni iHercegovini, kazao je danas član uprave te tvrtke Nenad Stoiljković.
ZAGREB, 3. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatska informatička tvrtka Swing informatika, koja je već obavila informatizaciju 15 općina u BiH, uskoro bi mogla dobiti posao informatizacije još 40 općina u Bosni i Hercegovini, kazao je danas član uprave te tvrtke Nenad Stoiljković.

Pojasnio je da je riječ o projektu USAID-a, vrijednom 20 milijuna američkih dolara, koji se odnosi na unaprjeđenje i uvođenje ifnormatizacijskih sustava u srednjobosanski i dobojski kanton. Konzultanti trenutno evaluiraju sva ponuđena rješenja, a do kraja ožujka znat će se jesu li dobili taj posao, kazao je Stoiljković.

Na današnjem predstavljanju informatičkog rješenja Swing Process Manager Plus, Stoiljković je kazao da je lanjski ukupni prihod tvrtke povećan 25 posto u odnosu na godinu prije, ne iznoseći brojku. Veliki dio dobiti, između 100 i 150 tisuća eura, uloženo je u vlastite tvrtke u BiH te Srbiji i Crnoj Gori, kao i u prodajnu mrežu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙