FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sajam Sporta i nautike od 23. do 27. veljače na ZV-u

ZAGREB, 16. veljače 2005. (Hina) - Međunarodni sajam Sporta i nautike,koji će se održati od 23. do 27. veljače na Zagrebačkom velesajmu(ZV), u deset će sajamskih paviljona okupiti više od 350 domaćih iinozemnih izlagača, a zaljubljenici u nautiku uživat će u više od 200primjeraka vrhunskih modela plovila, istaknuo je direktor Grupesajmova sporta i nautike Berislav Čižmek.
ZAGREB, 16. veljače 2005. (Hina) - Međunarodni sajam Sporta i nautike, koji će se održati od 23. do 27. veljače na Zagrebačkom velesajmu (ZV), u deset će sajamskih paviljona okupiti više od 350 domaćih i inozemnih izlagača, a zaljubljenici u nautiku uživat će u više od 200 primjeraka vrhunskih modela plovila, istaknuo je direktor Grupe sajmova sporta i nautike Berislav Čižmek.

Ovogodišnji sajam, kazao je Čižmek na konferenciji za novinare, odvija se pod sloganom "Zaplovite s najboljima", a predstavlja vodeći poslovni i marketinški događaj nautičke branše u zemljama jugoistočne Europe.

Na sajmu će nastupiti vodeće svjetske i domaće tvrtke koje će prezentirati trendove i nove programe nautičke i sportske opreme te pokazati u kojem smjeru kreće sportsko-nautička industrija danas.

Tijekom trajanja sajma bit će održano i niz stručno popratnih događanja poput radionice o novostima iz svijeta wellnessa i fitnessa, okruglih stolova o školovanju i usavršavanju kadrova u sportu te mogućnostima razvoja hrvatske nautičke proizvodnje te znanstveno stručne konferencije o kondicijskoj pripremi sportaša.

Prošle je godine na sajmu Sporta i nautike sudjelovalo 329 izlagača iz 26 zemalja, a sajam je obišlo 25.000 posjetitelja.

Prema najavama organizatora, ovogodišnji bi sajam trebao otvoriti ministar mora, turizma, prometa i razvitka Božidar Kalmeta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙