FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 26. prosinca 2012. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske u 12,30 sati:

GOSPIĆ - Iz vatrenog oružja jutros je mjestu Aleksinica kod Pazarišta ubijen muškarac, kratko je izvijestila ličko-senjska policija koja je uhitila počinitelja. Policija je dojavu primila oko 11 sati. Prema prvim informacijama, iz vatrenog je oružja ubijen muškarac, a počinitelj je uhićen, priopćeno je. Očevid je je tijeku.

OSIJEK - Ubojici iz Belišća, 57- godišnjem J.Š. koji je u nedjelju navečer ubio brata i sestru svoje bivše supruge, a nju teško ranio, određen je jednomjesečni pritvor. Dežurni sudac Županijskog suda u Osijeku Ninoslav Ljubojević danas je u izjavi za Hinu rekao da je osumnjičenik jučer iz policije priveden u osječki zatvor, te da mu je istražni sudac odredio jednomjesečni pritvor. Pritvor je određen po tri osnove, kazao je Ljubojević, zbog dvostrukog ubojstva i pokušaja ubojstva, mogućnosti ponavljanja teškog kaznenog djela, te mogućnosti utjecaja na svjedoke.

ZAGREB - Tradicionalni 24. koncert "Božić u Ciboni" na kojem će božićne pjesme izvoditi domaći glazbeni izvođači i zborovi uz pratnju Revijskog orkestra HRT-a. Na ovogodišnjem koncertu u dvorani Košarkaškog kluba Cibona u programu sudjeluju: Hrvatsko pjevačko društvo Kalnik, Zbor mladih Izvor, Djevojački zbor Zvjezdice, Stepinčevi mališani, klape Luka i Skradinke, Miroslav Škoro, Anja Šovagović, Ivan Mikulić, Sanja Doležal i drugi. Na koncertu, koji počinje u 20 sati, nazočit će i crkveni dostojanstvenici i predstavnici društvenog života među kojima i predsjednik Sabora Josip Leko.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙