FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 4,30 sati

Autor: mvra
ZAGREB, 26. prosinca 2012. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske do 4,30:

ZAGREB - Kardinal Josip Bozanić rekao je jučer na božićnoj misi u zagrebačkoj katedrali da se zdravstvenim odgojem utire put rodnoj ideologiji koju vjernici ne žele jer mijenja istinu o čovjeku. Za njega je to pitanje svjetonazora a ne higijene. Ponovno je pozvao na dijalog o zdravstvenom odgoju koji vjernici, rekao je, žele ali se s pravom boje da se njime utire put rodnoj ideologiji koja proturječi kršćanskom svjetonazoru i antropologiji, čiji je temelj čovjek, stvoren kao muško i žensko.

ZAGREB - Premijer Zoran Milanović rekao je nakon propovijedi kardinala Josipa Bozanića koja je bila posvećena zdravstvenom odgoju da su namjere Vlade dobre i plemenite. "Jedino što mogu reći je da su naše namjere dobre i plemenite", kazao je premijer novinarima nakon mise. Dodao je kako ne kaže da možda neki puta u nastojanju da se učini dobro i plemenito čovjek ne pogriješi, ali vjeruje da rade pravu stvar.

ZAGREB - Udruga GROZD danas će na konferenciji za novinare iznijeti svoju reakciju na izjave ministra obrazovanja, znanosti i sporta Željka Jovanovića koji je nedavno dezinformacijom nazvao letak Crkve o zdravstvenom odgoju i ocijenio da je veliki dio Hrvatske biskupske konferencije nasjeo na priče iz udruge "Grozd" koja je javnosti krivo predstavila zdravstveni odgoj.

(Hina) xmvr yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙