FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

Autor: sbil
ZAGREB, 27. srpnja 2012. (Hina) - Pregled važnijih sportskih događaja do 12,30 sati.

BUDIMPEŠTA

Britanac Lewis Hamilton u McLarenu bio je u petak najbrži na prvom slobodnom treningu za VN Mađarske koja se vozi u nedjelju na Hungaroringu blizu Budimpešte.

Drugi je bio njegov momčadski kolega i sunarodnjak Jenson Button, a treći, trenutačno vodeći u ukupnom poretku, Španjolac Fernando Alonso u Ferrariju.

MADRID

Argentinski reprezentativac i igrač Barcelone Javier Mascherano (28) pristao je na produljenje svog ugovora sa španjolskim prvoligašem na još dvije godinedo kraja lipnja 2016., objavljeno je na službenim stranicama kluba.

"Mascherano je postao naš ključni igrač", komentirao je produljenje ugovora najbolji igrač svijeta i Mascheranov suigrač i u Barceloni i u reprezentaciji Lionel Messi.

Poznat u Španjolskoj pod nadimkom "El Jefecito" (mali šef), Mascherano, koji je u bBarcelonu došao iz Liverpoola 2010., odigrao je 97 utakmica za katalonski klub pomogavši mu u osvajanju šest trofeja - Lige prvaka, španjolskog prvenstva, Kupa Kralja, španjolskog i europskog superkupa te svjetskog klupskog kupa.

Mascheranov transfer u Barcu iznosio je oko 20 milijuna eura, a prema pisanju španjolskih medija novi ugovor sadrži klauzulu o odšteti u visini od 100 milijuna eura.

PORTADOWN

Nogometaši Slavena Belupa plasirali su se u 3. pretkolo Europske lige eliminiravši Portadown iz Sjeverne Irske. U večerašnjoj uzvratnoj utakmici 2. pretkola Slaven Belupo je u gostima svladao Portadown sa 4-2. Pogotke za Slaven Belupo postigli su Bubnjić (10), Brlek (14), Šaban (62, 64), a strijelci za Portadown bili su Lecky (45+2) i McCafferty (67). Slaven je u prvoj utakmici pobijedio sa 6-0.

Slaven Belupo će u 3. pretkolu igrati protiv prošlosezonskog finalista ovog natjecanja Athletic Bilbaa. Prva utakmica je u Bilbaou 2. kolovoza, a uzvrat je tjedan dana kasnije u Koprivnici.

RIGA

Nogometaši Hajduka plasirali su se u 3. pretkolo Europske lige eliminiravši latvijski Skonto. U večerašnjoj uzvratnoj utakmici 2. pretkola Skonto je na domaćem terenu pobijedio Hajduk sa 1-0 golom Sinelnikovsa (90+3). No, Hajduk je prošao dalje jer je u prvoj utakmici pobijedio sa 2-0.

Hajduk će u 3. pretkolu igrati protiv milanskog Intera. Prva utakmica je u Milanu 2. kolovoza, a uzvrat je tjedan dana kasnije u Splitu.

(Hina) xbis ybis

An unhandled error has occurred. Reload 🗙