FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12.30 sati

Autor: zmat
ZAGREB, 10. srpnja 2012. (Hina) - Pregled važnijih sportskih događaja do 12.30 sati.

UMAG - U prvom susretu dana, kojim je i otvoreno 23. izdanje ATP Vegeta Croatia Opena u Umagu, Rus Andrej Kuznjecov je slavio protiv Španjolca Daniela Munoza s 6:3, 5:7, 7:6 (5). Plasman u 2. kolo ostvarili su danas i sedmi nositelj Slovak Martin Kližan i Nijemac Matthias Bachinger.

Na ovogodišnjem Umagu nastupaju četvorica hrvatskih igrača. Ivan Dodig u 1. kolu igrati protiv petog nositelja, Argentinca Carlosa Berlocqa, Antonio Veić je za suparnika dobio Slovenca Blaža Kavčiča, dok će Mate Pavić, koji je dobio pozivnicu organizatora za nastup u glavnom turniru, igrati protiv osmog nositelja i pobjednika Umaga iz 2010. godine, Španjolca Juana Carlosa Ferrera.Naš najbolji igrač Marin Čilić je kao drugi nositelj slobodan u prvom kolu.

ZAGREB - Prošlosezonski kvartet mladih hokejaša Medveščaka Mislav Blagus, Ivan Šijan, Dominik Kanaet i Gal Koren produžio je ugovore s "medvjedima" i za sljedeću sezonu. Sva četvorica su se u pripreme za navu sezonu bacili još u svibnju, a svaki trenira "na svom kraju grada", Kanaet u samom centru Zagreba, Blagus na zagrebačkom Velesajmu, Šijan na Trešnjevci, dok Koren formu brusi u Ljubljani kako bi što spremniji dočekali kolovoz i pripreme s cjelokupnom momčadi, te da se treneru Martyu Raymondu pokažu u najboljem svjetlu i da su spremni za veću minutažu na ledu.

LONDON - Organizatori Olimpijskih igara u Londonu objavili su kako im nedostaje još 9000 pripadnika osiguranja. Posebna osiguravajuća služba G4S će u sljedećih 17 dana, koliko je ostalo do otvaranja, morati potražiti još toliki boroj osoblja, te ga primjereno izobraziti do otvaranja koje je na rasporedu u petak 27. srpnja, rekao je zastupnik laburističke stranke u donjem domu britanskog parlamenta Gregg McClymont.

Iako je očigledan veliki nedostatak među pripadnicima osiguranja, britanska ministrica unutarnjih poslova Therese May je optimistična.

"Vjerujemo našim partnerima i sigurna sam da će Igre biti dobro osigurane. Sigurno je da se nismo opustili, već se pozorno pripremamo i ništa ne prepuštamo slučaju", rekla je May.

Osiguravajuća služba G4S će nadzirati odvijanje Igara sa 13.000 ljudi. S obzirom na tako veliki broj, došlo je do problema s kadroviranjem, jer se moralo detaljno ispitati svakog kandidata. Natjecanja će dodatno osiguravati i 10.000 britanskih vojnika.

(Hina) xzm yzm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙