FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

Autor: sbil
ZAGREB, 18. srpnja 2012. (Hina) - Pregled važnijih sportskih događaja do 12,30 sati.

NEW YORK

New York Knicksi su potvrdili da njihov igrač Jeremy Lin, otkriće nedavno završene NBA sezone, prelazi u Houston Rocketse, piše "New York Times".

Naime Knkcski nisu iskoristili priliku da do ponoći izjednače izjednače ponudu teksaškog kluba u visini od 25 milijuna dolara i Lin je postao ponovno igrač Rocketsa i to na četiri godine, dodaje "NY Times".

Prvi Amerikanac azijskog podrijetla koji je igrao u NBA, Lin je postao senzacija u veljači sjajnim igrama za Knickse dok je do tada bio sasvim nepoznat.

Početkom travnja ozlijedio je lijevo koljeno i morao je na operaciju zbog čega je propustio doigravanje.

Njegov prosjek u 35 utakmica prošle sezone iznosio je 14,6 koševa po utakmici i 6,2 asistencije.

PARDUBICE

U pretposljednjem, 8. kolu Ekipnog prvenstva Europe za igrače do 18 godina reprezentacija Hrvatske postigla je četvrtu pobjedu i nešto popravila plasman. Drugu momčad Njemačke nadigrala je s 3:1 zahvaljujući pobjedama Matije Ostovića, Jurice Srbiša i Božidara Ivekovića. Janko Havaš pretrpio je novi poraz. Poljska je još jednom potvrdila svoju superiornost postigavši i osmu uzastopnu pobjedu.

PAU

Luksemburški biciklist Frank Schleck (32), član momčadi RadioShack, izbačen je s "Tour de Francea" zbog pozitivnog uzorka s dopinške kontrole nakon 13. etape održane u subotu.

Schleck, koji je prošle godine zauzeo treće mjesto na "Touru", a ove godine je bio na 12. mjestu, bio je pozitivan na diuretik Xipamide.

Kako se radi o specificiranoj supstanci koja u organizam može ući bez znanja sportaša, Schleck bi mogao biti kažnjen blažom zabranom nastupa od uobičajene dvije godine.

NOVIGRAD

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija izgubila je u prvoj prijateljskoj pripremnoj utakmici pred odlazak na Olimpijske igre u Novigradu od Španjolske sa 27:29 (16:14).

Hrvatska je bila bolja u prvom dijelu, a stala u drugom što su aktualne svjetske brončane Španjolke znale iskoristiti.

Maja Zebić s osam i Andrea Penezić sa šest golova bile su najefikasnije u našoj reprezentaciji, dok su Aguilar i Alonso sa po pet pogodaka bile najbolje kod Španjolske.

Druga utakmica istih protivnica igra se u četvrtak u 19 sati također u Novigradu.

(Hina) xbis ybis

An unhandled error has occurred. Reload 🗙