FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 27. siječnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Na većini cesta u zemlji vozi se po mokrim ili vlažnim te skliskim kolnicima, a zbog niskih je temperatura moguća poledica osobito na mostovima i nadvožnjacima. Autoceste A 6 Rijeka-Zagreb i A 1, otvorene su za sve skupine vozila. Zimska je oprema obavezna na Pelješcu na državnim cestama D 414 Orebić-Ston i D 415 Trpanj-Donja Banda. Zbog zimskih je uvjeta zabrana za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostali moraju imati zimsku opremu u Lici na državnoj cesti D 42 Josipdol-Poljanak. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Na graničnom prijelazu Macelj povremeno je pojačan teretni promet na izlazu. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Promjenjivo oblačno s najviše sunčanih razdoblja na srednjem Jadranu. U kopnenom području, unutrašnjosti Istre i Dalmacije ponegdje slabe oborine u obliku snijega ili kiše, koja se u početku može smrzavati na tlu. Na sjevernom i južnom Jadranu mjestimice kiša, a moguća je i grmljavina. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni i istočni. Na većem dijelu Jadrana puhat će umjereno i jako jugo, a na sjevernom, poslijepodne i srednjem dijelu će okrenuti na istočnjak i buru. Najviša temperatura od 1 do 6, na Jadranu između 7 i 12 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙