FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 13 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 16. siječnja 2011. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske u 12,30 sati:

VUKOVAR - Županijsko državno odvjetništvo (ŽDO) u Vukovaru podignulo je optužnicu protiv dvije osobe zbog pokušaja teškog ubojstva te protiv jedne osobe zbog izazivanja prometne nesreće, u slučaju smrti 17-godišnjeg mladića u Gradištu na kojeg je 14. studenog 2010. dok pretučen ležao na cesti naletio automobil. Kako je objavljeno na web stranici vukovarskoga ŽDO-a, optužnica pred Županijskim sudom u Vukovaru podignuta je protiv G.E. (21) i A.M. (19), obojica iz sela Gradište kod Županje, koji su zbog ranije prepirke sa M.T. (17) iz Županje zadali mu više udaraca "rukama i nogama po glavi u cilju da ga usmrte" zbog kojih je pao na kolnik na kojem su ga nastavili udarati. Tada je naišao osobni automobil, kojim je upravljao I.S. (24) iz Otoka, i naletio na maloljetnika. Mladić je zadobio višestruke ozljede od kojih je nakon nekoliko sati umro u bolnici u Vinkovcima. Predloženo je produljenje pritvora za optužene G.E. i A.M. iz Gradišta.

SISAK - U požaru koji je jutros oko 6 sati buknuo u kući u mjestu Četvrtkovac, u sunjskoj općini, poginuo je 46-godišnji muškarac, doznaje se u sisačko-moslavačkoj Policijskoj upravi. Očevidom je utvrđeno da je požar izazvao žar cigarete. Vatra je prvo zahvatila posteljinu, a zatim i krevet na kojem je spavao 46-godišnjak, koji se ugušio od dima.

ZAGREB - Trudna 25-godišnjakinja, kojoj je izmjereno 2,97 promila alkohola u krvi, jučer je zajedno sa svojima također pijanima majkom (51) i sestrom (21) verbalno i fizički napala 55-godišnju ženu kada su, iz još nepoznatog razloga, došle oko 17 sati do njezina stana u Ulici grada Chicaga, izvijestila je danas zagrebačka policija. Teško ozlijeđena žena, kojoj je u napadu razbijen nos, i pijana trudnica prebačene su u bolnice. Ostale dvije napadačice privedene su u policiju na kriminalističku obradu. Kako se doznaje, majka i napadnuta žena od prije su bile u sukobu.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙