FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 12. srpnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Na autocesti A1, zbog prometne nesreće kod odmorišta Dobra u smjeru Zagreba vozi se usporeno jednim trakom, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Zbog jake bure, na dionici Jadranske magistrale (D8) Novi Vinodolski-Senj zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina). Zbog radova, zatvorena je državna cesta D1 između Udbine i Gračaca. Obilazak je: Udbina-Gornja Ploča-Lovinac-Sveti Rok-Gračac. Zatvorena je brza cesta D28 Sveta Helena–Vrbovec između čvorova Dubrava i Cugovec. Obilazak je preko Vrbovca. Zbog radova na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Lučko i Buzin u oba smjera promet teče uz ograničenja brzine od 60 kilometara na sat. Zbog radova za sav je promet zatvorena dionica državne ceste D57 Vukovar-Orolik. Obilazak je lokalnim cestama grada Vukovara i županijskom cestom ŽC4150 prema postavljenoj privremenoj regulaciji prometa. Pojačan je izlazak teretnih vozila na GP Bajakovo. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Prevladavat će sunčano, a samo ujutro na sjevernom Jadranu i u kopnenom području umjereno do pretežno oblačno ponegdje uz malo kiše. Sredinom dana i poslijepodne u Dalmaciji, prije svega u unutrašnjosti Dalmacije mjestimice je moguć jači razvoj oblaka uz pljusak i grmljavinu. Vjetar slab, u Slavoniji do umjeren sjeverozapadni. Na Jadranu slaba do umjerena, podno Velebita ujutro mjestimice jaka bura, sredinom dana će okrenuti na sjeverozapadnjak. Najviša temperatura od 23 do 27, na Jadranu od 28 do 32 stupnjeva Celzijusa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙