FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 13. srpnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog prometnih nesreća na autocesti A1 između Zagreba i Karlovca (11.km i 36.km) u smjeru mora vozi se u koloni vrlo sporo već od čvora Lučko, te na zagrebačkoj obilaznici od čvorova Buzin (kolona oko 2.km) i Jankomir (kolona oko 3.km), izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HGSS). Prometna je nesreća i između čvorova Otočac i Perušić u tunelu Plasina prema moru, gdje se vozi otežano u koloni jednim trakom. Vrlo je gust promet u smjeru mora na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva, na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Jankomir i Lučko i na autocesti A2 Zagreb-Macelj. Povremene zastoje u HAK-u očekuju duž Jadranske magistrale (D8) na Istraskom ipsilonu i na dionicama cesta gdje traju radovi. Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila. Pojačan je promet u trajektnim pristaništima prema Cresu, Rabu i Pagu, te u lukama Zadra i Split.

ZAGREB - Pretežno sunčano, u kopnenom području i na sjevernom Jadranu uz povremeno umjerenu naoblaku, a mjestimice će biti i prolazne kiše ili kratkotrajnih pljuskova s grmljavinom. Vjetar slab, u Slavoniji do umjeren sjeverozapadnjak, ujutro na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana umjerena do jaka bura, poslijepodne na srednjem Jadranu zapadnjak i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 23 do 28, a na Jadranu od 28 do 33 stupnjeva Celzijusa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙