FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šeks primio u nastupne posjete veleposlanike Danske i Norveške

ZAGREB, 20. siječnja 2006. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog saboraVladimir Šeks primio je u petak u nastupne posjete veleposlanicuKraljevine Norveške Elisabeth Walaas i veleposlanika Kraljevine DanskeBernoa Kjeldsena, priopćeno je iz Hrvatskog sabora.
ZAGREB, 20. siječnja 2006. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks primio je u petak u nastupne posjete veleposlanicu Kraljevine Norveške Elisabeth Walaas i veleposlanika Kraljevine Danske Bernoa Kjeldsena, priopćeno je iz Hrvatskog sabora.

Šeks je zahvalio na gospodarskoj i humanitarnoj pomoći Norveške Hrvatskoj, kao i na norveškoj potpori hrvatskom ulasku u NATO.

Uz zajedničku visoku pozitivnu ocjenu političkih, gospodarskih i kulturnih bilateralnih odnosa predsjednik Sabora Šeks i veleposlanica Walaas suglasili su se da treba nastaviti razvijati već intenzivnu parlamentarnu suradnju, stoji u priopćenju.

Danskog veleposlanika predsjednik Sabora je izvijestio o političkom konsenzusu parlamentarnih stranaka u vezi s pristupanjem Hrvatske u Europsku uniju.

Također ga je upoznao s Komunikacijskom strategijom za informiranje hrvatske javnosti o EU-u i pripremama za članstvo za 2006. godinu, o kojoj će biti riječi na plenarnoj sjednici Hrvatskog sabora sljedećeg tjedna, navodi se u saborskom priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙