FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik sabora Šeks čestitao Kurban-bajram

ZAGREB, 9. siječnja 2006. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog saboraVladimir Šeks uputio je predsjedniku Mešihata Islamske zajednice uHrvatskoj Ševku Omerbašiću i svim hrvatskim građanima islamskevjeroispovijesti čestitku u povodu muslimanskog blagdanaKurban-bajrama koji se ove godine slavi od 10. siječnja:
ZAGREB, 9. siječnja 2006. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks uputio je predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj Ševku Omerbašiću i svim hrvatskim građanima islamske vjeroispovijesti čestitku u povodu muslimanskog blagdana Kurban-bajrama koji se ove godine slavi od 10. siječnja:

"Neka Kurban-bajram kao blagdan žrtve, ljubavi i brige za bližnje unese harmoniju u ljudske odnose te podsjeti na iznimnu važnost međusobnog povjerenja, razumijevanja i tolerancije kao nužnih pretpostavki za suživot u miru i sreći.

U želji da ovi blagdanski dani budu ispunjeni duhom zajedništva, milosrđa i poštivanja, Vama i svim građanima islamske vjeroispovijesti u Republici Hrvatskoj u ime svih zastupnika i svoje osobno upućujem najiskrenije čestitke.

Bajram Šerif Mubarek Olsun!", stoji u čestitki predsjednika Hrvatskog sabora Vladimira Šeksa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙